LAST HOPE представят нова песен, готвят олдскул сетлист за 19 април  

Posted by Svuio in ,



LAST HOPE подготвят специален сетлист за концерта си заедно със SMUT (Македония), THE BRIDGE (Сърбия) и THEM FREQUENCIES на 19 април в “8 Ball”. Групата ще направи премиера на чисто нова песен, която ще е част от предстоящия й сплит диск с VENDETTA. Освен това LAST HOPE обещават да изсвирят и доста позабравени стари парчета като Away, One for One и Last Hope.

Междувременно LAST HOPE ще пуснат и чисто нов видеоклип от актуалния си албум More Than Ever. Премиерата му ще е в четвъртък, 11 април, в Hardcore Worldwide (www.hardcore-worldwide.com) – най-големия и гледан YouTube канал за хардкор музика в света.

На 19 април водещите хардкор групи от България, Македония и Сърбия – LAST HOPE, SMUT и THE BRIDGE – ще се съберат на една сцена за концерт, организиран от MUSIC VAULT и I HATE MONDAYS RADIO. Шоуто ще бъде открито от THEM FREQUENCIES, чийто дебютен албум от началото на тази година The Great Wave-Off е едно от най-интересните неща, появявали се на българската сцена напоследък.

Билети за концерта ще се продават само на място на 19 април в клуб “8 Ball” (намиращ се в безистена на ул. “Цар Самуил” 50). Вратите отварят в 20,00 ч., а групите ще започнат да свирят в 21,00 ч.




0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация