Реакции след смъртта на Джеф Ханеман  

Posted by Svuio in

Безспорно смъртта на Джеф Ханеман шокира всички, които знаеха за него и го бяха чували и виждали да свири на живо. Без никакво съмнение той ще липсва и на колегите си. Ето какви бяха реакциите след трагичната вест.

Другият китарист на Slayer - Кери Кинг призова публиката да вдигне шум в чест на колегата си. Това се случи по време на наградите на списание Revolver.



.

Филип Анселмо и Рекс Браун от PANTERA се присъединиха към ANTHRAX на сцената на същото събитие и изпълниха This Love в чест на Ханеман.



Дейв Ломбардо, който все още се води барабанист на SLAYER: "Дълбоко съм натъжен, шокиран и безмълвен. Трудно ми е да пиша за чувствата си в този момент. Сърцето ми е с Кати Ханеман".

SLASH: "Трагична и шокираща новина за смъртта на Джеф Ханеман. Ще лиспва на толкова много хора. Тъжен ден за метъла. Почивай в мир човече."

Дейвид Драймън (DISTURBED, DEVICE): "Титан в метъла. Да почива в мир."

TESTAMENT: "Наш брат в траша. Почивай в мир!"

METALLICA: "Почивай в мир Джеф Ханеман!"

HATEBREED: "Изключително тъжна новина. Не бихме били същата група, която сме днес без него и SLAYER. Почивай в мир!"

Дан Спиц (екс-ANTHRAX): "Да промениш света чрез музика не е лесно. Мисия изпълнена. За мен е чест, че бях част от това, което направохме заедно през годините. Почивай в мир!"

DOWN: "Почивай в мир за нашия брат Джеф Ханеман (1964 - 2013)!"

IN FLAMES: "Съкрушени сме да разберем за смъртта на Джеф Ханеман. Един от най-добрите си отиде, затова спрете за момент и отдайте чест на този фантастичен човек. Истинска трагедия!"



0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация