Фронтменът на LAMB OF GOD пуснат под гаранция, остава в Чехия  

Posted by Svuio in


Randy Blythe, вокалистът на LAMB OF GOD е бил изслушан от съда тази събота по обвинението за убийство. Както е известно Blythe беше арестуван в Чехия по обвинение, че е предизвикал смъртта на зрител на 24 май 2010г. по време на концерт на групата в Прага.

Randy е бил осводен под гаранция от 4 млн. крони (около 200 000 долара), което според самия него представлява годишния му доход. Музикантът засега трябва да остане в Чехия. Бандата вече се прибра в Щатите без него.

41-годишният Blythe е обвинен, че по време на въпросния концерт през 2010г. е ударил/изблъскал качилия се на сцената Daniel N., който при падането си удря главата и почива 14 дни по-късно от мозъчен кръвоизлив. Ако бъде признат за виновен Randy може да получи до 10 години ефективна присъда.

PR фирмата занимаваща се с LAMB OF GOD - Adrenaline PR - коментира: "При никакви обстоятелства не може да се говори за какъвто и да е бой по време на този концерт. Става въпрос за инцидент, при който този фен три пъти прескача барикадите и се качва на сцената и притеснява Randy. На третия път охраната не успява да го достигне и Randy го избутва обратно в публиката където явно е паднал и си е ударил главата."

По-долу можете да видите видео от съда и въпросния концерт.





Жертвата Daniel N.:


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация