KAMELOT вдигнаха Студентски град във въздуха  

Posted by Svuio in ,


Току-що се завръщам от концерта на KAMELOT в зала "Хр.Ботев" в София и се опитвам да си възстановя слуха. Ако кажа, че съм в еуфория ще е твърде меко казано. Честно казано не знаех какво да очаквам от тази група, но в крайна сметка те надминаха всички мои очаквания. Бяха толкова добри, че можех да стоя там до сутринта и да искам още и още. Страхотни музиканти, раздават се напълно. С нетърпение очаквам да се завърнат или поне да наминат някъде наблизо. Малките гафове със звука и по-специално с микрофоните не могат да помрачат чудесното изживяване тази вечер. Както и споменах по-рано днес, KAMELOT дойдоха и ни взривиха.

Не мога да не спомена и комшиите от Гърция FIREWIND, които също бяха великолепни, а китаристът и основател на групата Gus е наистина изключително талантлив, точно както бях чувал.

До всички, които по една или друга причина не дойдоха, ЯЗЪК! Толкова!

2 Какво мислиш?

Kamelot!!! До сега не бях особенно сигурна дали са добри колкото старите подчертавам старите nightwish,обаче пичовете определено промениха мнението ми !

Който не дойде може да се изяде от яд. Беше нечовешко.
Няма да забравя физиономията на Рой Каан докато няколко минути скандирахме "камелот". Не можеше да повярва, че сме толкова луди.

Велики са!

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация