DARK TRANQUILLITY се разделиха с басиста си  

Posted by Svuio in


Шведските мелодични death метъли DARK TRANQUILLITY се разделиха с дългогодишния си басист Michael Nicklasson. От групата заявяват, че "всички планирани концерти ще продължат с временен музикант. Благодарим на Michael за времето му в групата и му желаем късмет в последващите му начинания." Самият Michael казва:

"След почти десет години и тонове фестивали и турнета избра да напусна DARK TRANQUILLITY поради лични причини. Беше толкова яко да срещна всички тези хора и тоновете фенове по целия свят както и многото приятели, които си създадох. Не мога да назова всички, защото няма да стигне мястото на сайта за целия списък, но всички вие, които ни (ме) подкрепяхте ще ми липсвате. Но аз всех правилното решение, наистина имам нужда от почивка.

Нямам проблеми с групата, просто всички решихме, че това е най-доброто решение за DARK TRANQUILLITY. Сега ще си отдъхна за известно време, а след това ще реша кое е най-доброто за моето бъдеще.

Желая всичко най-хубаво на момчетата от екипа и казвам на всички: Ще се върна по един или друг начин...Благодаря на всички ви!"

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация