Ревю: MOTORHEAD - Motorizer  

Posted by Svuio in , ,


Когато става думи за легенди в хеви-метъла не можем да не поставим сред тях Lemmy и групата му MOTORHEAD. Въпреки, че не спечелиха славата на групи като JUDAS PRIEST или IRON MAIDEN (незаслужено според мен), творчеството им си остава незаслужено.

Motorizer е 24-ят албум на MOTORHEAD. Това си е забележителен факт. На 62 Lemmy е по-силен от всякога. Китаристът Phil Campbell е с групата от 84-та и приятните рифове и ярките му сола са гръпнакът на звученето на MOTORHEAD.

Времето на радио хитове като Ace Of Spades или Eat The Rich отдавна е отминало, но парчета като Rock Out и Back On The Chain са не по-лоши от споменатите преди малко. Освежаващо е да чуеш група, която е на метъл сцената от толкова отдавна да свири с толкова много енергия и страст.

С групи като MOTORHEAD можеш да си сигурен, че ще получиш точно това, което очакваш - парчета, които са шумни, бързи, които ти отнасят главата. Определено може да се каже, че Motorizer е поредния албум на MOTORHEAD, който кърти мивки и умивалници и е задължителен за всеки фен на групата.

Motorizer излезе официално на 26 август.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация