Подробности около новия албум на CALIBAN  

Posted by Svuio in


Немските убийци от CALIBAN ни зарадваха със следния ъпдейт:

"Много неща се случват в момента. В неделя завършихме писането на новия албум, който ще се казва Say Hello To Tragedy и по наше мнение си е направо невероятен! С новите песни поставяме нещата на ново ниво. Като с The Awakening, но по по-екстремен начин. Даже миксирахме стари неща с новите елементи.

Ако сте си мислили, че The Awakening е бил по-тежък от останалите албуми, които сме издавали, то почакайте да чуете новия! Атмосферата на албума ще бъде като цяло по-мрачна и по-зловеща както можете да се досетите от заглавието му.

Някои от песните може би ще ви праснат яката, ха-ха!

Също така и вокалите са променени малко, особено чистото пеене, което все още присъства, но по различен начин. Ще се покриват повече с крещенето и няма да са така отделени, което прави нещата далеч по-интересни.

Този път работихме наистина дълго, за да направим 12-те нови парчета. Никога не сме изхвърляли толкова много песни, части и идеи както направихме за този албум. И не защото са толкова лоши, а просто защото смятахме, че можем да се справим по-добре, а това беше възможно защото имахме много повече време в сравнение с другите албуми. По този начин можехме да изберем 12-те най-добри песни измежду 20.

Нямаме търпение всички да чуят новите парчета и се надяваме, че ще ви харесат колкото ми на нас.

Patrick вече започна да записва ударните, следващата седмица идва ред и на китарите.

Следете блога с дневника от студиото където ще има снимки, видео и може би малко откъси."

Въпросния блог се намира тук.

Източник: calibanmetal.com

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация