Бащата на Cliff Burton ще приеме честта по въвеждането в Рок залата на славата вместо сина си  

Posted by Svuio in


METALLICA ще използват скорошното си въвеждане в Залата на славата на рока (6 април) за "семейно събиране" както го нарича Lars Ulrich:

"Не мисля, че има по-подходящ момент да се съберем от времето за празнуване. Мисля, че всички са горди с тази асоциация (с Metallica), така че събираме всички, които са били част от това. И тези, които са били вътре в групата, и тези от периферията през годините. Много народ ще се изсипе в Кливлънд за weekend-а, така че ще мога да се срещна с хора, които не съм виждал от години."

Списъкът с гости на Metallica за церемонията включва хора от екипа им от предишни лейбъли като Megaforce и Elektra, журналисти и фотографи, подкрепяли ги в кариерата им, продуценти и музиканти. Групата също така покани и първият си китарист Dave Mustaine, който няма вузможност да присъства, както и бившите басисти Ron McGovney и Jason Newsted, които ще бъдат там. Дори се предвижда Newsted да свири с тях на сцената. Ray Burton, бащата на легендарния басист Cliff Burton ще бъде там от името на сина си.


1 Какво мислиш?

Велико!!! Клиф е адски луд!!! А операторът е много зле, особено с последния кадър с куфеещия фен - 4.41-4.43 :)

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация