DECAPITATED се възраждат!  

Posted by Svuio in


Както е известно полската банда DECAPITATED практически не съществува от октомври 2007г. когато тур-буса им претърпява сериозен инцидент и се сблъсква с камион близо до руско-беларуската граница. В последствие барабанистът на групата Vitek (23г.) почива от раните си, а вокалистът Covan изпада в кома, а в момента се опитва да се възстанови, но все още е в изключително тежко състояние. По това време групата е една от най-техничните в жанра и им предричат бляскаво бъдеще. За щастие Decapitated ще ги има отново!

Waclaw "Vogg" Kieltyka, (китара) направи следното изявление:

"Време е да се завърнем!

След двугодишно прекъсване Decapitated се завръща с нови членове. Официалният състав на Decapitated ще бъде обявен в края на декември.

Както знаете решението бандата да продължи да съществува беше много, много трудно за мен, но всичко, което правя сега е да задържа Decapitated жива. Състоянието на Covan (вокали) не се е подобрило особено и той продължава да е на легло, неспособен да се самообслужва. Той все още се бори да се възстанови и ние все още сме 100% зад него и се надяваме на най-доброто. На мен ми беше най-трудно да продължа напред без Vitek (барабани и негов брат) до мен, но той би искал да продължа с групата.

Най-накрая успях да намеря някои чудесни музиканти, които могат да продължат работата на Vitek и Covan. В началото на април Decapitated започва да свири на първите си концерти. Ще посетим най-големите градове на Австралия и ще свирим на някои от най-големите летни фестивали в Европа. Не се притеснявайте, няма да пропуснем и Великобритания. След това, групата ще се съсредоточи над правенето на нов албум! Искам да благодаря на всички хора, които ни подкрепиха през цялото това време."

Gerardo Martínez от Nuclear Blast добавя: "Не мисля, че мога да бъда по-щастлив знаейки, че завещанието на Decapitated ще продължи и, че Vogg преодоля най-голямото изпитание в живота си. Всички в Nuclear Blast сме много развълнувани от новината и знаем, че 2010г. ще напише нова глава в историята на Decapitated. Господарите на модерния и техничен death метъл се завърнаха."

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация