METALLICA - Francais Pour Une Nuit (DVD)  

Posted by Svuio in ,


METTALICA направиха следния ъпдейт:

На 7 юли имахме честта на свирим в Arenes de Nimes, историческия римски амфитеатър на Ним, Франция, може да се каже едно от най-впечатляващите места за правене на концерти в света. Помислихме си, че ще е запомняща се нощ, така че помолихме френските ни приятели да доведат снимачен екип и да увековечат празненството. Резултатът е Francais Pour Une Nuit (Французи за една нощ), DVD включващо цялото изпълнение, интервюта с нас и пет клипа снимани от ВАС, нашите приятели от публиката. Всичко това и повече ще бъде достъпно на 23 ноември.

Francais Pour Une Nuit беше много специално за нас, защото не само беше филмирано във Франция, но и всички аспекти от проекта са френски, шоуто беше филмирано, записано и монтирано с френски камери и снимачни екипи, корицата на пакета и специалната кутия (повече за това след малко) бяха проектирани от френски дизайнери; дори финалните надписи са на френски. Единствената не-френска част са тримата американци и един датчанин на сцената както и английския фотограф Ross Halfin.

DVD ще бъде достъпно единствено във френските магазини, на metallica.com или можете да си го поръчате онлайн от звукозаписната компания на metallicanimes.com. Ще има три варианта: стандартно DVD с книжка от 16 страници, Blu-Ray DVD и лимитирано издани включващо DVD-то, копие от Death Magnetic на CD, тениска, ламинирана лента и 5 снимки.

И само в случай, че не сте могли да дойдете онази вечер ето и сетлиста:

'Blackened'
'Creeping Death'
'Fuel'
'Harvester Of Sorrow'
'Fade To Black'
'Broken, Beat & Scarred'
'Cyanide'
'Sad But True'
'One'
'All Nightmare Long'
'The Day That Never Comes'
'Master Of Puppets'
'Dyers Eve'
'Nothing Else Matters'
'Enter Sandman'
'Stone Cold Crazy'
'Motorbreath'
'Seek & Destroy'


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация