Paul Landers от RAMMSTEIN: “В момента репутацията ни в Германия е изключително лоша...”  

Posted by Annie in

Наскоро китаристът от RAMMSTEIN Paul Landers направи кратко изявление в интервю, относно скандалния клип на парчето „Pussy” и последствията, които донесе то за групата.

P. Landers: „Когато режисьорът на клипа ни предложи идеята със заснемането на порното всички се съгласихме бързо и единодушно без да се притесняваме от последствията. Мислехме, че ще е яко, тъй като клипът нямаше да се върти по MTV и други тв програми, а само из интернет. Това, което обаче не очаквахме бе, че YouTube го блокира и тогава всички се запитахме „Ами сега?”. Въпреки това, успяхме да намерим по-трудни и заобиколни начини да показваме видеото, може би именно за това стана толкова интересно за феновете ни.
Когато групата ни се е събирала, за да правим ново парче, последното за което сме мислили е какво ще е общественото мнение за него и какви ще бъдат последствията за нас. Изливали сме толкова много емоции през всички тези години, за това и концертите ни са толкова силни. Но нашата начална точка е Германия, немксият начин на мислене и идеи. Определено е и най-трудното място, от което можеш да започнеш. В момента репутацията ни в Германия е толкова лоша, както на никое друго място по света... ”

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация