Steven Tylor твърди, че остава в AEROSMITH, Joe Perry се опъва  

Posted by Svuio in


Сапунката около AEROSMITH продължава с пълна пара. Онзи ден (10 ноември) Steven Tyler изненадващо се появи на сцената по време на шоу на THE JOE PERRY PROJECT (проекта на китариста Joe Perry), за да изпълни класиката Walk This Way. По време на изпълнението Tyler се обръща към публиката с краткото: Не напускам Aerosmith!

Perry обаче побърза да охлади страстите с две изявления пред rollingstone.com и billboard.com.

Преди биса ни тази вечер някой ми каза, че Steven е там. След като си разменихме любезности той помоли да се качи на сцената за Walk This Way и аз си казах защо не. Така, че той излезе, пя и това е последното, което знам за него.

Въпреки, че Tyler каза на сцената, че не напуска Aerosmith, Perry уточни:

Той иска да бъде извън групата две години. Групата обаче иска да продължи да работи. Имаме толкова много различни възможности, с които да запълним това време. Всичко е възможно. Всички комуникации в групата през последните няколко месеца се водят чрез мениджъри, което е странно.

Tyler никога не е казвал, че иска да напусне групата, но иска две години отпуск, за да се занимава със своя си проект и тук нещата стават проблематични. Групата иска да работи. Свирим заедно вече 40 години. Това е много силна рок група и не искам да захвърлям всичко това на вятъра, сигурен съм в това и за другите момчета. Ние ще продължим да работим и да правим нещо - не съм сигурен какво точно, но групата е прекалено добра, за да си седим просто така и да не правим нищо. Няма да чакаме Steven.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация