Фронтменът на SKINLAB говори за проблемите на бандата с наркотиците  

Posted by Svuio in ,

В интервю за Stefan Topuzov’s Music Vault басистът и вокалист на SKINLAB Стив Ескуивел говори за проблемите с наркотиците от миналото на бандата. По думите му групата вече е загърбила този период от историята си и това са новите SKINLAB – излизаме на сцената трезви и се гордеем с това.

Стив говори и за инцидента по време на снимките на клипа на Second Skin, когато според слуховете китаристът на бандата Снейк е взел сериозно количество ЛСД. Не, това не го направихме ние. Някой беше влязъл в турбуса ни и беше оставил кубче ЛСД. Докато снимахме клипа жена му на Снейк предложи да му направи кафе. И той искаше кафе. И тя отиде в буса и му сложи в кафето това, което тя си е мислела, че е бучка захар а всъщност е ЛСД.

Цялото интервю, фокусирано върху скорошните събития около SKINLAB като отменянето на цялото им турне в САЩ, издаването на The Scars Between Us и успеха на албума, както и бъдещето на кавърите на NAILBOMB и CROWBAR, които бандата записа за EP-то “Bloodclot”, което така и не видя бял свят, може да бъде прочетено тук.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация