HYPOCRISY забиват в София на 22 септември  

Posted by Svuio in ,

На 22 Септември (неделя) тази година една от най-обичаните шведски death metal банди начело с една от най-харизматичните фигури на скандинавската сцена ще забият в столичния клуб Mixtape5. Концерта е част от «END OF DISCLOSURE Tour 2013» в подкрепа на едноименния им последен албум от тази година.

Peter Tagtgren и компания с нетърпение очакват новата среща с българските си приятели! Ние пък, с нетърпение очакваме да видим новото им шоу!

Билетите за концерта на HYPOCRISY влизат в продажба от утре (на 6 юли), ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Мултирама,ESPO груп, Outlet Alex, магазин ЯКО, На Тъмно, Metal Heaven, касата в НДК, както и онлайн на www.eventim.bg

Първите 35 билета ще са на специална промо цена от 35 лева. След изчерпването им пропуските ще се продават на цена от 40 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape5, цената им ще е 50 лв.

Очаквайте скоро подробности за гостите, които ще излязат на сцената преди и заедно с HYPOCRISY!


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация