Четири автобуса потеглят от София към Пловдив за концерта на HAGGARD  

Posted by Svuio in ,


Безплатните автобуси, осигурени от АРТ БГ, за да откарат феновете на Haggard от София до Пловдив за концерта на немските симфоници с Пловдивската филхармония на 19 април в Летния театър, се увеличиха двойно – поради огромния интерес те станаха цели четири!

Във всеки от тях по пътя към Пловдив и обратно ще звучи тематична музика, подбрана специално за целта от водещия на предаването Brutallica по Z-Rock.Стоян Цонев. В очакване на красивите хармонии на Haggard, подкрепени от симфоничната сила на Пловдивската филхармония, феновете ще загряват в автобусите с Paradise lost, Crematory, Nevermore, Black Sabbath, Trivium, Scorpions и много други.

Напомняме, че автобусите ще отпътуват в 17.30 от Националния стадион „Васил Левски“, ето защо пътниците, записани да се возят в тях, се очаква да са там около 15 минути по-рано. Там ще стане ясен и сборният пункт за връщане към София.

Междувременно музикантите от филхармонията в Града под тепетата репетират усилено за първия по рода си за България съвместен музикален проект с Haggard. Самата немска група, в състава на която влизат цели 16 солисти и инстументалисти, пристигат в Пловдив рано сутринта в деня на събитието, за да се подготвят подобаващо за представянето си.

Вратите на Летния театър ще отворят врати за зрители точно в 18.30 ч, а стартът на шоуто е насрочен за 19 ч.

Билети за концерта все още могат да бъдат намерени по 15 лв, а в деня на концерта ще се продават по 25 лв в мрежата на Eventim и на касата на Летния театър.

2 Какво мислиш?

Хм... Едва ли ще започне в 19 щом автобусите потеглят в 17:30 :) Шофьорите трябва да са баси и наскар пилотите, че да пристигнат навреме хаха :Д
Но пък фактът, че има четири автобуса говори много красноречиво за интереса... Което е повече от прекрасно :)
Аз лично очаквам нещо уникално... като се има в предвид какво шоу направиха през 2008ма, сега с филхармонията.... ммммм

Отивам с голям мерак и се надявам на велико шоу!

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация