Подробности за Park Rock Open Air  

Posted by Svuio in , , ,


Българските рок фенове вече могат да видят последния плакат и видеото за предстоящия Park Rock Open Air на стадион Пловдив на 28 и 29 май. За малкото време, което е предвидено за бг рока през май, организаторите от Stagebull са се постарали да включат над 20 български рок имена и да подсигурят голяма сцена, висококачествен звук и много светлинни ефекти. За първия пристигнал ще има специална изненада.

На 28 май от 14.00 часа стадионът ще посрещне феновете с плетеницата от стилове на рок бандата Йерихон. Те ще бъдат последвани от Destroyer, Nema labavo, Alley Sin, Модерн Фолкинг (с нашумялата им авторска „Песен за Азис”), Обратен Ефект, Ренегат, Кръпка блус бенд, а кулминацията на първата вечер ще са АХАТ. Водещият Иван Матев – Супер Любо ще се грижи за настроението и атмосферата в кратките паузи между групите с много състезания, игри и караоке. Феновете на татуса и пиърсинга ще имат възможност да си направят такива на място, а някой от слушателите на Z-Rock ще спечели безплатна татуировка.Очаквайте и още награди, които ще бъдат разиграни по рок радиото на България.

На 29 май къмпингуващите ще бъдат събудени още в 10 часа с поредната доза качествен БГ рок, която ще започне с ексцентричната група Ас. След тях на сцената ще се качат Black hole, Ivory twilight, Claymore, MAZE, New disease, Wartime, Rockbull, Aни Лозанова и бенд. Началото на края ще започне с Evolution и верните на феновете си Odd Crew, а Светльо & the Legends ще ни хвърлят в погото. Накрая МИЛЕНА ще ни светне крушките с нови парчета и най-големите си хитове.

1 Какво мислиш?

Изобщо няма да се трогна да отида на този концерт.

Групите са под всякакво ниво а на всичко отгоре ще свирят и за без пари.
Хетрите шопи отново си разделиха едни пари а пловдивските групи толкона са се "навели", че ще свирят за нищо.

Трагедията е пълна...

Няма да стана част от тази лудост!!!

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация