Фенклубът на Metallica организира парти преди Sonisphere, Джеймс Хетфийлд сложи българския флаг на китарата си  

Posted by Svuio in ,

Остават броени дни до най-голямото събитие в метъл историята на България – фестивала „Сонисфиър”. За първи път ще имаме възможността да гледаме на една сцена великата четворка на траша - Anthrax, Megadeth, Slayer и Metallica, които ще свирят на 22 юни на стадион „Васил Левски”.

Както се превърна в традиция, официалният фенклуб на Metallica у нас Harvester of Sofia организира поредното парти, този път свързано с предстоящия фест. То ще бъде на 21 юни в столичния RBF Club (новия „Фенс”) от 20,00 часа. Ще има две групи, които ще забият кавъри на Metallica и други банди, както и свои авторски парчета. Едната е Hate Campaign, а в другата ще се съберат няколко членове на популярни софийски групи специално за партито. Кои са те – ще видите на 21 юни.

Както е известно, първият ден на „Сонисфиър” ще бъде излъчен буквално в целия свят. Ето защо трябва да загреем здраво още от предната вечер, за да покажем на какво сме способни пред очите на цялата планета.

По време на снощния концерт на групата в Мадрид Джеймс Хетфийлд излезе на сцената с китара, на която имаше стикер с българския трибагреник с герба на страната ни по средата. Това се случи в края на шоуто по време на Am I evil и Phantom Lord точно преди последната песен Seek n destroy.



В началото на годината Металика подканиха всички свои фенове да им изпратят различни подобни стикери с каквото сметнат за интересно. Официалният български фенклуб на бандата Harvester of Sofia изпрати точно тази лепенка с българското знаме, което, както се вижда, се е харесало на Джеймс и заема централно място върху китарата му. Остава да го видим това и на живо в София след седмица, когато на 22 юни бандата ще забие като хедлайнер на първата вечер на фестивала Сонисфиър.

1 Какво мислиш?

нема бира   says June 16, 2010 at 3:24 PM

Чалгария е наи скапаната държава ако джеимс знаеше това никога немаше да сложи това скапано знаме ебати скапана държава нема 1 свесна група като "firewind" и кво некакви че свират кавари на металлица мастера е лесен сиика и тои нека исвират BATERY ili Fight Fire With Fire , всъщност има китаристи които могат но басисти сиг требва да ги учат 3 месеца имам предвит за перфекто исвирване

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация