Robert Trujillo: "За Lars и James беше важно да се съберат с Dave"  

Posted by Svuio in , , , ,


METALLICA, SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX свириха за пръв път заедно на една сцена на 16 юни във Варшава. NME TV качиха интервю с басиста на Metallica Robert Trujillo, което можете да видите по-долу. Ето какво казва той.

"Питах другите момчета кога за последно METALLICA е споделяла същата сцена с SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX? И те реагираха сякаш никога не сме били на един и същ концерт. А, очевидно Metallica е свирила на една сцена с всяка една от тези банди по различни поводи.

Времето минава и нещата излязоха наяве някъде около завършването на Death Magnetic. Тогава James започна да опипва почвата с мениджърите и Lars. А когато Lars се захване с нещо нещата се случват. Всички групи искаха да участват, времето беше подходящо, всички имаха нови записи и моментът беше силен за метъла като цяло.

Сега е точното време. Кой знае, след година-две това може и да не означава толкова много. Или пък няколко години по-рано. Миналата вечер вечеряхме заедно с останалите групи, само членове на бандите и беше чудесно. Беше в малък ресторант, с малки маси, може би нарочно. Не бях виждал Tom от осем години, бях виждал само Kerry наскоро. Mustaine не го бях виждал от десет години. Но знам повече от всичко, че за Lars и James да се срещнат с Dave беше наистина важно за тях."

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация