Ясен графика за SONISPHERE, спечелете meet & greet!  

Posted by Svuio in ,


От днес, понеделник, 14 юни стартира кампания СРЕЩНИ СЕ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ!!! "Balkan Entertainment Company" дава шанс на феновете да спечелят среща с една от великите банди от Голямата четворка (METALLICA, SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX) или с RAMMSTEIN, MANOWAR, ALICE IN CHAINS, STONE SOUR!!! Какво трябва да направят феновете: просто да си купят еднодневен или двудневен билет за фестивала от днес (14 юни) до 20 юни включително! Всеки билет, закупен в рамките на тези дни, участва автоматично в разиграването на среща с една от бандите. На 21 юни в 10:30 сутринта тук ще бъдат обявени баркодовете на печелившите билети и бандата, с която ще е срещата: mp3.dnes.bg/m/sofiarocks. Ако някой види своя номер, трябва да изпрати веднага мейл с име и телефон за контакт до края на деня на game@becbg.com или да се обади на (02) 983 35 81.

СПОКОЙНО! Всички, които вече са си закупили билети, също могат да участват в играта!

Само трябва да изпратят е-mail с името на групата, която много биха искали да видят очи в очи заедно с името си и телефон за контакт и си в играта. Мейл адресът е game@becbg.com!

Големите пък ще ви чакат на 22 и 23 юни на Национален стадион Васил Левски!!! В първия фестивален ден, 22 юни (вторник) първи на сцената ще се качат BASTARDOLOMEY (България). Нуфри и компания ще забият в 15:30 часа, за да подгреят за първите от Голямата четворка – Anthrax, които ще видим в 16:45 часа. След тях, от 18.00 часа феновете на националния стадион ще аплодират Дейw Мъстейн и бандата му MEGADETH. Могъщите SLAYER са трети в Четворката, забиват от 19:15 часа. В 21:00 часа шоуто се поема от METALLICA, които ще направят 2-часов сет за българската публика, както и за всички фенове по целия свят, които ще наблюдават историческия лайв в над 800 кино салона по целия свят.

В сряда, 23 юни, вторият фестивален ден ще бъде открит отново от българска банда – SKRE4 се качват първи в 15:30 часа. Веднага след тях забиват Кори Тейлър и STONE SOUR. От 18.00 часа са гръндж легендите ALICE IN CHAINS. Следват MANOWAR, а после шоуто ескалира в огън и шум за RAMMSTEIN. Ще видим за първи път в България немската банда точно в 21.15 часа. Вратите на Националния стадион Васил Левски и в двата дни на феста отварят в 14.00 часа!!!

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация