Уикеда със серия от летни концерти!  

Posted by Svuio in


УИКЕДА подготвят обиколка по Черноморието, Пловдив и домакинство в София. Лятната им програма идва два месеца след мащабната им обиколка през Май, която включваше 11 града в България.

Първата серия е изцяло морска. Още този четвъртък - 29-ти юли - Уикеда ще гостуват в Поморие на Текила бар. Веднага на следващия ден - 30-ти юли, петък - групата ще бъде хедлайнер на TWO DAYS R.A.R. FESTIVAL на откритата сцена на Music Beach - Шкорпиловци. Там Уикеда ще бъдат в компанията на The Pomorians и 4?

На 31-ви юли, в Събота, Уикеда пътуват за Каварна, където ще свирят в Арт Клуб - Ретро. Неделната вечер на 1-ви август е запазена за къмпинг Смокиня и бар Castro, където музикантите ще бумтят буквално на плажа в сравнително ранните часове - малко след 19 ч.

Входовете за четирите поредни морски концерта варират от безплатни до символични суми.

На 11-ти август, Сряда, Уикеда - вече в София - ще свирят насред Борисовата градин в Pork Pie (бившият Маймунарник). Билетите също са на достъпната цена от 5 лв.

Хронологично идва ред на едно от най-големите събития на лятото - фестивалът Spirit Of Burgas. Уикеда са поканени като хедлайнери на сцената на Джак Даниелс по време на втория ден - 14 август - събота. Там те ще делят една сцена със Светльо & The Legends, Карцер, Отряд 13, Booze Brothers и Default.

На 26-ти август, четвъртък, идва ред на Пловдив и отново една от малкото впечатляващи сцени на открито - тази в Конюшните на Царя, където Уикеда ще свирят за първи път. И то в компанията на The Pomorians! Входът за общия концерт на двете банди е 8 лв.

Срещнете една от най-подходящите за лятото банди на точното място! Възможностите са цели 7!

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация