KROSSFIRE представиха нова песен  

Posted by Svuio in ,


Krossfire представят най-новата си песен - баладата The One. Изключително баладична и ефирна, песента наистина се отличава от стила, в който групата твори. Една нестандартна балада без ритъм секция, с преплетени мъжки и женски гласове - това наистина е нещо ново и свежо.





"Благодарим на Вили (сестра на китариста ни Георги Кушев), която записа прекрасни вокални партии за песента и с идеите си спомогна за цялостното и изграждане. Песента беше в проект още през 2009, когато подготвяхме песните за албума, но изчаквахме да намерим подходящия женски глас. Разговарях ме с Вили и тя се съгласи с огромно желания да участва в проекта. Направих ме няколко репетиции с нея и още от самото начало се видя, че песента има голям потенциал. След това остана да намерим време за да влезем в студиото и да я запишем. Радваме се, че тя се съгласи да участва и в крайна сметка се получи песен, която изненада дори и нас. Пожелаваме и всичко най-хубаво и успешна реализация в чужбина. - Димо".

“За мен беше чест и истинско удоволствие да работя с момчетата, които с таланта и живите си идеи ме вдъхновиха да заживея с песента и да дам своя принос в сътворяването на една истински различна, дълбока и чувствена песен. Благодаря им за възможността и за това, че бяха отворени към идеите ми и, иначе, по-различният ми вокален стил. Резултата се получи една прекрасна песен, която мигновено те докосва. Пожелавам им страшно много успехи с албума и верни фенове - Виолета".

Записите на Вили бяха направени в края на месец Август, а през Септември - останалите вокали, акустичната китара, клавира и пияното. Песента бе мастерирана в 'Master Vargas Studio' в New York (www.mastervargas.com) от Кристиян Варга в средата на Октомври. В момента групата продължава записите на първия си студиен албум в студио 'F.1Sound Studio' (www.f1soundrecords.com) в Пловдив, който се очаква да излезе през пролетта на 2011.

1 Какво мислиш?

Не се учудвам .Иначе как ще сготвим манджата.То беше яка фурна.Добре че в керамика пекохме, да не загаря.

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация