GRДD с “таен” концерт по повод заснемането на техен видеоклип  

Posted by Svuio in


След последната клубна изява за сезона, екипът на GRДD си е поставил за следваща задача заснемането на видеоклип към една от най-емблематичните си песни – “99”. За тази цел те подготвят специален концерт, мястото на който ще бъде издавано постепенно до самия ден на събитието(11 юни).

“Тъй като GRДD – това са всички онези, които подкрепяха през изминалите две години не просто бандата, но и идеята, че еди-какво-си , ние бихме искали да включим всички тях в заснемането на първия ни клип.”

Различното в случая е, че по време на концерта, в който феновете ще чуят и останалите “градски химни”, всеки от тях ще има възможност да влезе в ролята на оператор и със своя телефон, фотоапарат или камера да заснеме най-атрактивните моменти от събитието, след което, заснетото ще бъде включено в бъдещия клип на песента.

“Няма да има скучни повторения, плейбек, нагласяния и прочие. Всичко ще бъде естествено, искрено и непосредствено - в стил GRДD.”

Музикантите все още не издават точното място, на което ще се състои концертът. Засега е известно единствено датата и часът - 11 юни, точно в 19:00 - и това, че ще бъде в центъра на София. Остава по-малко от седмица, а за да разберете точното място, следете страницата на бандата във Facebook, където всеки ден през седмицата ще бъдат издавани насочващи улики.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация