GRДD излизат с концерт в клуб ALCOHOL в началото на 2012г.  

Posted by Svuio in ,


На 4 януари, след шестмесечно затишие, групата отново ще вилнее в София.
GRДD са: Вили (китара), Пeши (китара), Олег (бас), Ленкиш (барабани) и Макс (вокали). Идеята събрала тези личности изкристализира в дебютното им издание “ГРАД КАТО GRДD” (2010). Действията на групата целят да докажат, че в природата загуба на енергия няма и въпреки липсата на дишаща културна/социална политика у нас все пак има хора, които са недоволни и се борят за достъп до умовете и сърцата на хората.

“Град като GRДD” – от Люлин до Лондон всеки един от нас носи тежестта на израстването в големия град, всеки един нас се бори с безразличието и индустриалния пейзаж, който непрекъснато ни напомня, че в душевен план живеем в призрачно предградие на Чернобил заобиколени от мутанти, които телевизията, радиото и интернет всеки ден облъчва и все повече лишава от възможността да изпитат емпатия.

GRДD не протестират систематично срещу ситуацията, а оставят тя да ги обгърне, защото знаят, че по време на всеки един концерт, запис или дори репетиция те я заплюват и това им позволява да спят спокойно, поне за сега.

Част от събитията, които GRДD организират заедно със своите съмишленици са концерти в училища, както и кампания, която завършва с концерт на Братската могила в Парка на свободата в София, включваща публиката в съ-създаването на видеоклип отразяващ самото събитие.В момента групата работи по записите на пълнокръвен албум, то се очаква да излезе през 2012г.

“ГРАД КАТО GRДD” може да бъде намерен в:

http://soundcloud.com/20stotinki
http://www.last.fm/music/GRДD
http://www.myspace.com/20stotinki
http://www.facebook.com/pages/GRDD/133832817895

*
вход: 5лв.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация