Последни подробности за Thrashing Mania VI  

Posted by Svuio in , , ,


Концертът ще се състои в клуб THE BOX на 17.12.2011г. и ще започне в 18:40. Вратите ще се отворят в 18:30ч. Входът за събитието е 10 лв. Ето и график на представяне на групите:

18.30 - 19.20 - SAVAGE RAVAGE
19.30 - 20.30 - CONSPIRACY (Гърция)
20.40 - 22.00 - NADIMAC (Сърбия)

На концерта ще бъдат изпълнени и кавъри на METALLICA по повод тридестгодишнината на групата, както и кавъри на RUNNING WILD, D.R.I., S.O.D., RAZOR и Чёрный обелиск. На концерта ще присъства и басистът на легендарната сръбска група BOMBARDER, който ще изсвири песен с NADIMAC.

CONSPIRACY и NADIMAC ще изпълнят целите свои нови албуми и ще носят разнообразен мърчъндайз – фланелки, дискове, значки и т.н.
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Афтърпартито ще бъде в БАР THRASH ZONE .

ВАЖНО: Посетителите на THRASHING MANIA VI ще имат ексклузивната възможност да впишат на място е-мейлите си в специален мейл лист. В писмо те ще имат ПРИВИЛЕГИЯТА да научат първи за подробностите, мястото и ц ените на билетите за THRASHING MANIA IX и THRASHING MANIA X и привилегията да закупят един от 99-те билети за деветата THRASHING MANIA със специални гости англичаните VIRUS и десетата THRASHING MANIA със специални гости WARBRINGER !


Повече информация във фейсбук


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация