От днес влизат в продажба билетите за LOUD FESTIVAL 2012  

Posted by Svuio in , , ,


Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012, новия рок и метъл фестивал, който ще се проведе в 2ри и 3ти юни 2012 в Парка на Летище София (до Терминал 2) влизат в продажба от днес (15.12)

Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99лв, се пускат в продажба от днес и ще се продават ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на www.eventim.bg

Деца до 7 годишна възраст ще бъдат допускани безплатно до фестивала, но само и единствено с придружител и попълнена декларация, която може да бъде свалена от официалния сайт на LOUD FESTIVAL 2012.

Напомняме, че вече са известни и две от групите на дебютното издание на LOUD FESTIVAL 2012. На 2 юни на сцената на фестивала ще излязат легендарните W.A.S.P.. В неделя (3 юни) паркът до Терминал 2 на Летище София ще бъде разлюлян и от ANNIHILATOR. Скоро ще бъдат обявени и останалите участници, като се очаква на LOUD FESTIVAL 2012 да се изявят над 10 банди.

Освен богата музикална програма, LOUD FESTIVAL 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции.

LOUD FESTIVAL 2012 ще има и собствена къмпинг зона, в непосредствена близост до сцената на фестивала. Таксата за палатка ще бъде 5 лв. за целия период на фестивала, като билети за къмпинга могат също да бъдат закупени от касите на Eventim в страната до няколко дни.



Очаквайте скоро още информация за LOUD FESTIVAL 2012 и за групите, който ще гостуват за първото издание на фестивала. Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .


LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация