MESHUGGAH идват за Loud festival!  

Posted by Svuio in , ,


Loud Concerts има удоволствието да обави MESHUGGAH като поредната група, потвръдила участието си на LOUD FESTIVAL 2012. На 3 юни (неделя) създателите на math метъла ще излеят цялата си технична агресия на сцената на фестивала.

Преди броени минути това стана ясно на сайта на MusicSpace TV, официален медиен партньор на фестивала.

С потвърждаването на MESHUGGAH, групите на LOUD FESTIVAL 2012 стават четири. В първия ден на феста, паркът на Летище София ще бъде пометен от полските блек/дет метъл машини BEHEMOTH и легендарните W.A.S.P.. На 3 юни освен MESHUGGAH, на сцената на LOUD FESTIVAL 2012 ще излязат и траш пионерите ANNIHILATOR. Очаквайте скоро обявяването и на останалите групи, които ще се включат в метъл събитието.

Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99лв са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg

Очаквайте скоро още информация за LOUD FESTIVAL 2012 и за групите, който ще гостуват за първото издание на фестивала. Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста:

www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .



LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

MESHUGGAH:

За феновете си Meshuggah са най-зверската и ненормална банда на света. Шведите са известни в метъл средите със супер комплексната си музика, съчетаваща умопомрачителна техничност, math rock елементи, странното темпо на експерименталния джаз и бруталността на thrash metal-a. Създадена преди повече от 25 години групата не спира да разбива границите на представите ни за метъл музика с 7 студийни албума, редица EP-та, компилации и умопомрачителни лайв шоута. На 23 март тази година, шведската петорка ще издаде и осмия си албум, носещ титаничното заглавие “Koloss”. Самата група ни предупреждава, че “Koloss” e 54 минутно брутално метъл изживяване, непрепоръчително за хора със слаби сърца. По време на концерта на MESHUGGAH на LOUD FESTIVAL 2012 със сигурност ще станем свидетели на новия материал.




0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация