SLAYER ще бъдат хедлайнер на втория ден от LOUD FESTIVAL 2012  

Posted by Svuio in ,


Loud Concerts има огромното удоволствие да обави хедлайнера на LOUD FESTIVAL 2012. На 3 юни (неделя) паркът на Летище София ще бъде разтресен от самите SLAYER. Най-тежката група от така наречения “The Big Four” ще закрие дебютното издание на LOUD FESTIVAL 2012.

Преди броени минути това стана ясно на сайта на MusicSpace TV, официален медиен партньор на фестивала.

Както вече стана ясно, в първия ден на фестивала, феновете на тежката музика ще могат да видят на една сцена полските дет/блек метъли BEHEMOTH, както и легендите W.A.S.P. На 3 юни ще видим техничарите MESHUGGAH, траш машините ANNIHILATOR и разбира се...SLAYER.



Очаквайте скоро и останалите групи, които ще се включат в LOUD FESTIVAL 2012.

Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99лв са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg

Очаквайте скоро още информация за LOUD FESTIVAL 2012 и за групите, който ще гостуват за първото издание на фестивала. Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .


LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.




SLAYER:

SLAYER e една от групите, отговорни за траш метъл манията през 80-те години и едно от най-големите и уважавани имена в метъл средите.

Групата стартира през 1981 година и в над 30 годишната си история има зад гърба си 11 студийни албума, десетки турнета в цял свят, 5 номинации и 2 награди Грами. Създателите на групата Tom Araya, Kerry King, Dave Lombardo и Jeff Hanneman са сред най-добрите и влиятелни съвременни метъл музиканти.

Албумът им Reign In Blood (1986) е считан за един от най-тежките албуми в метъл музиката и е от огромно значените за по-късното развитие на тежките стилове. През 2009 SLAYER издадоха последния си засега студиен албум “World Painted Blood”, който бележи известно завръщане към корените и траш класиките от ранните албуми на групата.

В момента SLAYER работят по нов материал и се очаква следващият им албум да се появи по-късно тази година.

През последните няколко години, групата претърпя промени в състава по време на турнетата си, но сега SLAYER идва в оригинален състав, по-силни от всякога за един подобаващ финал на LOUD FESTIVAL 2012!

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация