DECAPITATED и MEDEIA се присъединяват към концерта на CHILDREN OF BODOM на 13 ноември  

Posted by Svuio in , , ,

Както вече беше обявено, на 13 ноември българските метъл фенове ще се срещнат отново с финландските легенди CHILDREN OF BODOM. Дългоочакваният концерт, организиран от Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts, ще се проведе в столичната зала Универсиада.

Вече са ясни и съпорт групите, които ще придружават CHILDREN OF BODOM в София, а именна полските death машини DECAPITATED и финландската метъл надежда MEDEIA.

Младоците от MEDEIA откриват концертите на CHILDREN OF BODOM по време на цялото им европейско турне. DECAPITATED се включват като специален гост във втората половина на обиколката, в която влиза и шоуто в София на 13 ноември.

Билетите за концерта на CHILDREN OF BODOM са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Билетите на специална промо цена от 35 лв са почти изчерпани. След това пропуските ще се продават по 40 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще е 50 лв.

CHILDREN OF BODOM ще пристигнат в София в подкрепа на дългоочаквания си осми студиен албум "Halo Of Blood", чиято премиера ще бъде в началото на лятото.




За DECAPITATED:

DECAPITATED е една от най-разнообразните и екстремни групи излизали от полската метъл сцена и постигнали международен успех през годините. Бандата е създадена през 1996 и бързо печели уважението на феновете и популярност извън границите на Полша, като майстори на техничния дет метъл, които не спират да развиват звученето си с всеки нов албум.
Единственият постоянен член и основен двигател на метъл машината, наречена DECAPITATED, е китаристът Wacław "Vogg" Kiełtyka. От 1996 насам той сменя голяма част от музикантите и редица вокалисти, и издава четири студийни албума, докато през 2007 групата не претърпява автомобилна катастрофа, след която загива един от членовете на DECAPITATED, а друг изпада в кома. След известно прекратяване на дейността на бандата, Vogg събира нови музиканти и започва да записва нов материал и да прави концерти. Така прес 2011 се появява петия и най-амбициозен албум на групата “Carnival Is Forever”, с който DECAPITATED затвърждават позицията си на една от най-иноватовните групи в съвременния death metal.







За MEDEIA:

От дебюта си през 2002 насам, финландците от MEDEIA имат една единствена цел: да създават свеж, брутален и безкомпромисен death metal, подплътен с истинско съдържание. Първият им албум "Quantum Holocaust: World Domination" е много добре приет от фенове и критици и подготвя пътя към успеха за младата група. Оттогава MEDEIA имат зад гърба си три студийни албума, както и безброй концерти и турнета с имена като Ozzy Osbourne, As I Lay Dying, The Dillinger Escape Plan, Between the Buried and Me, Entombed, Raised Fist, Terror и други. Тази година очакваме и четвъртият им, все още неозаглавен албум, парчета от който ще чуем със сигурност в София на 13 ноември.






0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация