Какви са желанията на DEEP PURPLE  

Posted by Svuio in , ,

Остават броени дни до дългоочаквания концерт на рок класиците ДИЙП ПЪРПЪЛ в Пловдив. Концертът е в чест на 100-годишнината на ФК „Ботев” Пловдив. Легендарната група ще промотира у нас новия си албум „Now What?!”, създаден в сътрудничество с ветерана продуцент Боб Езрин (Kiss, Алис Купър). Албумът припомня звученето на рок класиците от техния златен период в края на 60-те и началото на 70-те. Все пак, освен новите песни, ще се насладим и на класики като “Smoke On The Water”, “Highway Star”, “Hush” и “Perfect Strangers”.

ДИЙП ПЪРПЪЛ държат да бъдат посрещнати на летището с три 8-местни вана, както и още един ван за личен багаж. Всеки от музикантите ще разполага със собствена гримьорна, която задължително ще е с климатик и без никакво флуоресцентно осветление. Всяка гримьорна ще е оборудвана със собствена баня, душ и мивка.

В гримьорните задължително трябва да има по 24 бутилки немска бира, плата с морски дарове, плата с френски сирена и с екзотични плодове, включително манго. ДИЙП ПЪРПЪЛ ще вечерят ястия от телешко, пуешко и пилешко месо, както и традиционно българско ястие, което трябва да има и вегетариански вариант. Сред напитките за вечеря, освен немска бира и минерална вода, са вино Каберне Совиньон от Шато Латур.

Входовете на стадион „Христо Ботев“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,00 ч. Очакванията са ДИЙП ПЪРПЪЛ да се появат около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи повече от час и половина! Преди Иън Гилън и компания на сцената на стадиона малко след 20,00 ч. ще се качат момчетата от хевиметъл бандата KROSSFIRE.



Билетите за концерта на ДИЙП ПЪРПЪЛ са на изключително достъпни цени от 40 до 60 лв и все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, от магазина на ФК „Ботев” Пловдив и от централната каса пред община Пловдив.


0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация