Пол Бостаф се завърна в SLAYER  

Posted by Svuio in

Том Арайа и Кери Кинг обявиха, че барабанистът Пол Бостаф се завръща в групата за постоянно. Бостаф ще седне зад чинелите на 4 юни във Варшава когато започва първият етап от световното турне на SLAYER. Гари Холт ще продължи да заема мястото на покойния Джеф Ханеман.

SLAYER имат потвърдени 35 дати до края на годината като най-близките до България дестинации са Загреб на 23 юни, Белград на 25 юни, Истанбул на 29 юни и Атина на 1 юли.

Том Арайа: "Пол е страхотен барабанист и добър приятел, затова сме много щастливи, че реши да се върне в бандата. Все още сме вцепенени от загубата на Джеф, но не искаме да разочароваме феновете в Европа и Южна Америка, затова е време да продължим напред. С Пол в групата това ще стане много по-лесно."

Пол Бостаф: "Много се вълнувам. Прекарахме много интензивни десет години заедно, забавлявахме се, създадохме много и хубава музика, така че за мен това си е като завръщане вкъщи."

Бостаф беше част от SLAYER между 1992-2001г. и записа 4 албума с тях както и едно DVD. Освен това Пол е бил член и на FORBIDDEN, EXODUS, SYSTEMATIC и TESTAMENT.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация