Нова книга за GUNS 'N ROSES  

Posted by Svuio in ,


Изминаха вече 20 години откакто албумът на Appetite For Destruction беше издаден. Много от феновете на метъла са израснали с този албум, а оттогава музикалната сцена не е същата. След всичкото това време пълната история на създаването на този албум беше издадена: Reckless Road: Guns 'N Roses and the Making of Appetite For Destruction. Разбира се засега няма български превод, но да се надяваме и това да стане някой ден.

Книгата е написана от Marc Canter, най-добрия приятел на Slash, подкрепящ бандата от самото й начало. Той е бил там когато групата се превръща в легенда и има всичко документирано на видео, снимки и аудио.


В Reckless Road: Guns 'N Roses and the Making of Appetite For Destruction могат да се намерят интервюта с групата, хората около GUNS 'N ROSES и стотици снимки. Тонове концерти са документирани. Проследява се развитието на бандата от самото начало до реализирането на Appetite For Destruction. В книгата е посочен и сайт където снимковия и филмовия материал могат да се видят както и такъв, който не е в книгата.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация