TESTAMENT наеха бивш китарист на MEGADETH за 4 концерта  

Posted by Svuio in , , ,

Траш-легендите TESTAMENT наеха китариста Glen Drover, бивш член на MEGADETH да замести Alex Skolnick за четирите концерта на групата в Мексико заедно с JUDAS PRIEST. Поради задълженията на Skolnick към TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA групата е принудена да му намери заместник и са репетирали цяла седмица с Glen Drover като резултатът според тях е повече от добър.

Glen казва: "Много съм ентусиазиран от това да свиря с тези момчета в Мексико редом до Judas Pries. Направо ще се размажем."

Alex Skolnick коментира временния си заместник: "Съжалявам, че не мога да свиря с Testament на предстоящите концерти в Мексико този месец. Както много от вас знаят свиря с Trans-Siberian Orchestra от 2000г. и е направо благословия да съм част и от двата проекта след като Testament се обедини през 2005г. Уважавам решението на момчетата от Testament да приемат някои участия по време на този период и съм много щастлив, че Glen Drover ще ме замести. Лично го препоръчах, уважавам свиренето му и знам, че ще свърши страхотна работа. Извинявам се на всеки един фен на Testament, че няма да мога да участвам този път, но има много планувани концерти през 2009г. Благодаря за разбирането и ще се видим догодина с Testament . "

Китаристът на Testament също даде мнението си: "Познавам Glen още откакто свиреше за King Diamond и ако някой може да се включи веднага, то това е той.Освен това Alex е щастлив от избора ни."

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация