Новият албум на AMANDA SOMERVILLE идва скоро  

Posted by Svuio in , ,

Новият албум на вокалистката на AVANTASIA и заместваща такава на EPICA, Amanda Somerville, скоро ще бъде на пазара. Това идва от факта, че албума вече може да се поръча тук. Ето и ъпдейт от самата Amanda:"Здравейте на всички, малко вълнуващи новини: Windows вече може да се поръча предварително. Всичко е готово, така че осигурете си копие и то ще бъде доставено в следващите 4-6 седмици.

Понеже правя всичко сама, в смисъл, че нямам голяма финансова подкрепа, мощна мрежа от хора правещи промоции, интервюта, резервации за турнета и всичко онова, което е важно за един изпълнител и това кариерата му да върви нагоре, просто споделете две думи (за албума) - поставете линк, кажете на хората във форумите, постнете в блог или каквото и да е от сорта на "Хей, онова младо пиленце Amanda Somerville има нов албум и задължително трябва да провериш това на www.amandasomerville.com" - това би било убийствено яко от ваша страна."

Ето го и траклиста на албума:

‘Mayday’, ‘Point Of Safe Return’, ‘Moth’, ‘My Song For You’, ‘Get Me’, ‘Inner Whore’, ‘Out’, ‘Carnival’, ‘Clean’, ‘Sometimes’*, ‘All That I Am’, ‘Windows’

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация