Anette напусна сцената по време на концерт на NIGHTWISH в Бразилия  

Posted by Svuio in


NIGHTWISH се принудиха да прекратят концерта си в Belo Horizonte на 10 ноември в Belo Horizonte, Бразилия, след като вокалистката Anette Olzon внезапно е започнала да плаче по време на изпълнението на The Poet And The Pendulum, което се пада някъде около шестата песен от сетлиста на групата. Anette е напуснала сцената принуждавайки останалите да довършат парчето само с Marco Hietala на микрофона. Nightwish са изпълнили още два кавъра преди да прекратят концерта обяснявайки, че Anette се намира в труден период от живота си и е много тъжна.

По-късно Olzon е изпратила прес-съобщение до бразилската преса, в което обяснява какво е предизвикало внезапния й "колапс". Anette обяснява, че димът от сцената е навлязъл в гласните й струни, което е предизвикало загубата на гласа й. Въпреки, че се е опитала да продължи, не е успяла. Тя добавя, че Nightwish винаги са имали добри отношения с феновете в Бразилия и съжалява, че трябвало да ги разочарова.

Както винаги обаче истината излиза съвсем друга......

Следващото шоу на Nightwish е било на следващия ден в столицата Бразилия и е преминало без проблеми, а The Poet And The Pendulum е била включена в сетлиста. Какво точно е станало в Belo Horizonte става ясно от изявлението на Tuomas Holopainen дадено пред O Povo Online:

"Anette откачи защото не можа да понесе превзетостта на феновете тук. Имаше много фенове, които скандираха името на бившата вокалистка и правиха неприлични жестове (очевидно комбинация от пръсти с преобладаващо среден). Обикновено тя се справя добре с тези неща, но пнякога е трудно с феновете и критиката. Предполагам, че е било някакво временно разтройство. Определено е плашещо и всички ние се тревожим за нея и разбираме през какво преминава тя. Надяваме се, че ще го преодолее и ще се справи с останалите концерти. Досега беше ок, а и тя се чуства ок в момента."

Ето и малко видео от случката заснето от присъстващи.





Източник:MetalFromFinland.com

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация