ГРУПАТА, която ще свири с ЕР МАЛЪК, INSMOUTH и ODD CREW ще изберете ВИЕ!  

Posted by Svuio in ,


Радио Тангра разпространи следното съобщение:

Както вече стана ясно, супер концертът за четвъртия рожден ден на радио Тангра Мега Рок ще бъде на 24 март 2010 в зала ‘Универсиада’.

На сцената ще вилнеят EР МАЛЪК, INSMOUTH, ODD CREW, а четвъртата група, която ще участва в шоуто ще бъде избрана от слушателите на радиото.

В последните 2 седмици получихме 10-ки имейли от български групи, тотално неизвестни, но и силно популярни, които подчертават горещото си желание да се включат в концерта. Ние обаче, определено търсим ЧИСТО НОВА банда, която ще представи най-най новата вълна в българския рок, защото шоуто се прави с идеята:

4 години Танга Мега Рок на живо с групи от 4 поколения в българския рок!

За целта, решихме да организираме АКЦИЯ, в която решаваща дума ща имат слушателите на радиото. На 1-ви февруари ще бъде отворена специална секция в нашия сайт www.radiotangra.com, в която ще можете да прослушвате парчетата на групите, които участват и да гласувате за тях. Бандата, която получи най-много гласове, ще получи шанса да се качи на супер сцена, със супер звук и светлини, за да се представи пред феновете! И то заедно с три знакови групи, за три поколения в българската рок история!

Конкурсът е отворен за всички рок групи, които:
- Нямат издаден запис, регистриран с номер в Министерство на Културата и излъчван видео клип в националните телевизии и музикална телевизия ММ;
- Имат най-малко две (2) свои авторски песни!

ИЗПРАТЕТЕ НИ тези 2 парчета на studio@radiotangra.com, придружени със снимка и късо представяне на групата. Гласуването на слушателите в специалната секция в нашия уебсайт ще завърши на 1 март 2010, в 10:00 сутринта. Групата победител ще бъде обявена веднага след това!

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация