Военният магазин Camouflage.bg със специална промоция за притежателите на билети за концерта на SABATON  

Posted by Svuio in ,


Организаторите от ABV Pro разпространиха следната информация по повод предстоящия концерт на SABATON и по-специално за притежателите на билети:

ABV Pro има удоволствието да ви представи своя нов партньор в лицето на първия български военен магазин - CAMOUFLAGE.BG.

Заедно с нашите приятели от CAMOUFLAGE.BG подготвяме за феновете серия страхотни изненади, свързани с предстоящия концерт на SABATON на 16-ти ноември 2010г.

Със задоволство ви информираме, че магазин CAMOUFLAGE.BG дава възможността на всеки закупил билет за концерта на SABATON да пазарува в CAMOUFLAGE.BG с 10 % отстъпка на всички стоки от 18-ти октомври до 16-ти ноември 2010 г. включително. От вас се иска само да носите билета си и да го представите на касата на магазина.

В следващите седмици на страниците на нашите медийни партньори очаквайте още подробности за следващите награди, с които ABV Pro и CAMOUFLAGE.BG са предвидили да зарадват феновете, по случай завръщането на SABATON на родна земя!

Адресът на магазина е: София 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58, тел. 02/9583133. Повече за CAMOUFLAGE.BG можете да намерите на: http://www.facebook.com/camouflage.bg

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация