SCORPIONS обещаха да дадат най-доброто от себе си  

Posted by Svuio in


Преди малко завърши пресконференцията на германските рок-легенди SCORPIONS, които утре ще забият пред българска публика на столичния стадион Академик. Концертът се организира от ART BG. Ето и какво каза групата пред българските медии.

Rudolf Schenker:

"Ние не мислим какво ще се случи утре, а какво става в момента.Винаги сме се отнасяли сериозно към това, което правим и когато искат от нас да дадем 100% от себе си, ние даваме 150%. Успели сме защото правим това, което ни харесва и се забавляваме."



Klaus Maine:

"Цялото турне е много специално за нас, но ако го взимаме прекалено емоционално, просто няма да се получи. Досега сме свирили на около 100 концерта от март насам. Това е голяма възможност да се отблагодарим на феновете.

20 години след като написахме Wind Of Change, всички работим за това да бъдем братя. Тогава това беше песен за надеждата, все още е такава. Това е визия за един по-мирен свят,ето защо тя е актуална и до днес.

Решихме да се откажем сега когато рокът отново е актуален и се харесва, а ние сме на гребена на вълната. Не искаме да спираме в момент когато хората ще си спомнят за нас като някакви, които са били добри, но сега не стават за нищо."

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация