W.A.S.P. избраха Bastardolomey за съпорт в София  

Posted by Svuio in , ,


Българската хеви метъл банда Bastardolomey ще е съпорт група в шоуто на рок легендите W.A.S.P. в София, което ще се състои на 27-ми октомври в зала “Фестивална”. W.A.S.P. сами посочиха Bastardolomey за свой съпорт измежду няколко други български банди, споделят организаторите от Loud Concerts. Билети за събитието все още се продават ексклузивно в интернет в мрежата на Ticketstream.bg, както и в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Multirama, Orange, Техномаркет. Цената им е 40 лв, а в деня на събитието ще се продават по 50лв. При последното гостуване на бандата у нас (през 2009г) билетите за събитието се разпродадоха напълно, доста преди самия концерт, а промоционалните билети за тазгодишното им участие се изчерпаха само за няколко часа, след пускането им в продажба.

Със сигурност W.A.S.P. са една от най-обичаните метъл банди не само у нас, но и навсякъде по света. След излизането на последния им албум BABILON (2009) бандата тръгна на световно турне, което до момента премина през Южна Америка, част от Северна Америка и Европа. В началото на м.юли 2010г W.A.S.P. взеха участие в Sonisphere Festival в Испания, както и на немския фест WACKEN OPEN AIR. През м.октомври и м.ноември тази година бандата предстои да гостува в Норвегия, Швеция, Германия, Австрия, Чешката Република, България, Франция, Испания, Белгия, Унгария, Русия и др.

W.A.S.P. пристигат в София в деня на концерта (27-ми октомври 2010г) в състав: Blackie Lawless – вокал/китара, Doug Blair - китара, Mike Duda – бас и Mike Dupke – ударни. Легендарната банда ще зарадва българските си феновете за пети път на родна земя, а от Blackie и компания очакваме страхотно шоу!

Българската метъл банда Bastardolomey е съвсем млад проект, но в него няма случайни хора: Димитър Василев–Нуфри (Panican Whyasker, екс-Pyromania)-вокали и ритъм китара, Кирил Петрушев–Бъсти (Ebanizm) - китара, Вили (Ebanizm, Mortal Remains) – бас китара и Милен Иванчев (екс-Pyromania, Eridan) - барабани.

Дебютният албум на групата излиза през м.април тази година и е озаглавен “Plastic Pig Society”. Следва усилено промотиране на албума чрез концерти и участия по клубове в по-големите градове на България. През м.юни Bastardolomey свириха на една сцена с “Голямата четворка” в София, а съвсем скоро (на 27-ми октовмри) ще ги видим и преди великаните от W.A.S.P. Интересен факт е, че песента им Cheap Thrill е включена в саундтрака към филма Източни пиеси, който тази година се бори за Оскар тази година в категорията “Най-добър чуждоезичен филм”. До края на годината групата планира да заснеме и кратък филм, който да се излъчва под формата на клипове по време на изпълненията им.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация