-визуалната ФРАКТУРА навършва 13 години в ТВ ефира  

Posted by Svuio in


Най-старото предаване за рок и метъл музика “ФРАКТУРА” навършва 13 години в тв ефира. По този повод неговия автор и продуцент Васко Катинчаров, ще отбележи годишнината с едно специално издание на шоуто. Точно в полунощ на 26-ти срещу 27-ми юни (неделя), в ефира на телевизия Диема ще стартира празничното издание “13 години Фрактура”. В продължение на два часа ще видим най-доброто от шоуто за тези години. Акцентът ще бъде сложен върху кратки забавни откъси от интервюта с Metallica, Soulfly, Tarja Turunen, Scorpions, Cradle Оf Filth, Whitesnake, Amorphis, Kreator, Sodom, Hypocrisy, Helloween, Biohazard, Deicide, Apocalyptica, W.A.S.P. и много други.

“13 години са сериозно постижение за телевизионно предaване и искрено се радвам, че толкова дълго време “Фрактура” продължава да съществува. Благодарен съм на зрителите, на колегите с които съм работил през годините, и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и предаването ми“, коментира повода Васко Катинчаров.

“ФРАКТУРА” винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости, интервюта с известни музиканти и концертни изпълнения. Всичко свързано със световната и българската рок сцена е вече 13 години в телевизионния ефир, всяка неделя, от 24:00 часа и пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. “ФРАКТУРА” се излъчва по телевизия Диема с любезното съдействие на Jack Daniel’s.



Началото на предаването “ФРАКТУРА” е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998-ма година. Дълги години то се излъчва по ММ, но след като канала е закрит, се мести в Диема. Това е и най-старото специализирано рок предаване в ефира. За целият този период от 676 предавания, зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация