Няма да има Sonisphere!  

Posted by Svuio in ,


Къде очаквано, къде не, това от което се опасявахме се случи - Sonisphere 2011 в България няма да има! Ето и официалното съобщение на организаторите Balkan Entertainment Company:

Днес, 14 юни 2011 г. по независещи от "Болкън Ентъртейнмънт" причини и след инструкция от притежателя на лиценза за фестивала "Sonisphere" за територията на България, се обявява, че фестивалът "Sonisphere Bulgaria 2011", планиран за 21 юни 2011 на Национален Хиподрум Банкя е отменен.

Пълната цена на билетите ще бъде възстановена на всички, закупили си такива, на касите на "Eventim" от утре, 15 юни 2011. Всеки може да получи съответната стойност на билета си в касата, от която той е закупен. Билетите купени он-лайн през www.eventim.bg ще бъдат възстановявани в централния офис на "Eventim" на адрес София, ул. "Доспат" 43. Всеки, който няма възможност да отиде до централния офис на компанията може да напише имейл на адрес info@eventim.bg, за да получи повече информация за различните възможности за възстановяване на сумата. Краен срок за връщане на билетите 15 юли 2011 г.

"Болкън Ентъртейнмънт" се извинява на рок феновете за причиненото неудобство.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация