Ревю: AC/DC - Black Ice  

Posted by Svuio in , ,

Вече почти 30 години група като AC/DC е отъждествявана като любима на много поколения. От тинейджърите до 50-годишните, всички са запознати малко или много с каталога на бандата и хитове като You Shook Me All Night Long, Back In Black и Highway To Hell. Австралийците бяха постни откъм нова продукция от 2000г. насам и най-накрая се завърнаха с новия си албум Black Ice.

В Black Ice няма абсолютно никакви изненади и това е чудесно. AC/DC усъвършенстват успешната си формула през годините и няма абсолютно никаква причина да се бърка кацата с успех. В албума е пълно с песни в умерено темпо, които са простички, но лесно запомнящи се. Angus и Malcom Young са свършили страхотна работа е елегантни рифове и чудовищни сола.

Има няколко забележителни парчета в този албум, особено отварящата песен и първи сингъл Rock 'N Roll Train. Рок е първата думичка, която ти се набива на очи като погледнеш обложката защото има има четири песни с "rock" или "rocking" в заглавието.

Продуцентът на албума Brendan O'Brien е известен с приятното радио ориентирано звучене на музиката (Velvet Revolver, Audioslave) и Black Ice е достатъчно семпъл и изчистен. Не мога да не спомена и за пореден път чудесно звучащите вокали на Brian Johnson.

Този албум със сигурност ще добави още малко легендарност към историята на групата.


Траклист:

1. "Rock 'n Roll Train" 4:21
2. "Skies on Fire" 3:34
3. "Big Jack" 3:57
4. "Anything Goes" 3:22
5. "War Machine" 3:09
6. "Smash 'n' Grab" 4:06
7. "Spoilin' for a Fight" 3:17
8. "Wheels" 3:28
9. "Decibel" 3:34
10. "Stormy May Day" 3:10
11. "She Likes Rock 'n Roll" 3:53
12. "Money Made" 4:15
13. "Rock 'n' Roll Dream" 4:41
14. "Rocking All the Way" 3:22
15. "Black Ice" 3:25

Дата: 20 октомври
Издател: Columbia Records

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация