Karl Logan: "Искам да карам танк на сцената"  

Posted by Svuio in ,


MANOWAR потвърдиха концерт в съседна Румъния през лятото на 2009 г. (хайде бе Цонко кога ще им е българския концерт :)). Мetalhead.ro направиха интервю с китаристът на групата Karl Logan. Както си личи по-долу нещо май ни завиждат за това, което направиха кралете на метъла на двата си концерта в Каварна.....

Радваме се, че най-накрая ще бъдете в Румъния догодина. Какво стана с концерта през 2008-ма? Беше обявено за юли, но нищо не се случи.

Не съм сигурен. Може би е имало проблем с програмата? Във всеки случай не е било решение на Manowar да се пусне предварителна дата без да е потвърдена. Никога не правим така.

Ще свирите ли 5 часа както в България? Предполагам, че и в Румъния имате фенове, които ще издържат цялото шоу :).

Нямам представа колко дълго ще бъде и какво точно ще правим, но със сигурност ще бъде нещо специално едновременно за Manowar и за румънските фенове.

Ще изсвирите ли румънския химн? Чувал съм, че феновете тук се надяват да дойдете в Румъния и да ни почетете с подобна песен изсвирена от Manowar.

Не знам, не сме го обсъждали все още, но никога не се знае.

Кажи ни нещо повече за DVD-то, което излиза и може би за бъдещите ви планове. Нещо около нов албум?

DVD-то е двоен диск с най-добрите моменти от Magic Circle Festival II, на който свирихме първите ни 6 албума. Ако си го поръчате сега от manowar.com ще получите специално издание.

Joey беше в Румъния за представлението на Jose Carreras и го награди с много специална награда. Можеш ли да ни кажеш нещо повече за това?

Joey е рицар на малтийския орден и беше избран да почете Jose Carreras с тази специална награда. Той ми каза, че е харесал Румъния и е имал много кратко, но хубаво посещение.

Как беше да свирите на Magic Cirle Festival пред 40 000 фена? ова ли беше най-големия и концерт тази година? Планирате ли да свирите на Wacken?

Не, имаме си собствен фестивал и искаме да превърнем МС в най-големия, най-добрия и най-отворения към феновете фестивал в Европа. Да свирим пред истинските ни фенове винаги е тръпка - няма зачение дали са 40 или 40 000.

Какво изразяват Manowar на сцената? Какво е да бъдеш нещо като национален хеви метъл химн за всички метъли по света?

Изразяваме индивидуалност, вяра в себе си, в силата ни да бъдем такива каквито сме. Ние не вярваме в подражанието, не правим това, което правят другите, за да се харесат на задниците с власт. Нашите фенове са всичко за нас, а те са най-яките фенове на света, не го забравяйте. 1000 фенове на друга група се равняват на 1 Manowar фен.

Миналата година направихте коледни пожелания към всички ваши фенове. Как се прие това? Нещо коледно за румънските фенове?

Да, желаем на всички Весела Коледа на топло огнище с половинката или семейството, добро вино или бира и обещания за по-светло бъдеще. И посвещение са живот по хеви метъл начин - вяра в себе си, собствената сила за контрол над щастието и съдбата.

Благодаря много и моля те кажи ни, какви специални ефекти си ни подготвил за шоуто в Букурещ.

Искам да карам танк на сцената, но това едва ли ще стане.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация