Ревю: SIX FEET UNDER - Death Rituals  

Posted by Svuio in , ,


Death Rituals е вече десетият студиен албум на SIX FEET UNDER. По default от тази група се очаква death метъл. И точно това получаваме в този албум. Но до тук. Нищо повече. За един редови фен на Six Feet Under, това си е един редови Six Feet Under албум. За един не особено фолям фен като мен обаче това не е достатъчно. Щеше ми се да има нещо повече. Все пак това им е десетия албум.

Честно казано, без да искам да засягам някого, това за мен си е един доста посредствен албум. Рифовете не са особено интересни, някак си следват един и същи коловоз. Солата са добри, но не особено впечатляващи. Вокалите на Chris Barnes са така еднакви, че на места се чудя дали не повтаря едно и също през цялото време. Не бих могъл да отлича и една песен, която да се отличава от останалите.

Единственото, което мога да отбележа е, че има цели 13 парчета, което за един фен на Six Feet Under би било като празник. Като заключение бих могъл да ви кажа, че ако имате нужда от малко класически death този албум е подходящ. Определено обаче не бих дал 10 или 15 долара за него.

Траклист:

01. Death By Machete
02. Involuntary Movement Of Dead Flesh
03. None Will Escape
04. Eulogy For The Undead
05. Seed Of Filth
06. Bastard
07. Into The Crematorium
08. Shot In The Head
09. Killed In Your Sleep
10. Crossroads To Armageddon
11. Ten Deadly Plagues
12. Crossing The River Styx
13. Murder Addiction

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация