BONDED BY BLOOD смениха вокалиста си  

Posted by Svuio in


Талантливите млади трашъри BONDED BY BLOOD бяха напуснати от вокалиста си Jose Barrales, който бе заменен от Mauro Gonzales (MUTANTS OF WAR).

Ето и официалното изявление на бандата:

"След пет дълги години на усърдна работа, нашият вокалист и приятел Jose Barrales реши да напусне групата по лични и финансови причини. Всички ние му желаем само най-доброто в бъдещите му начинания.Междувременно ние продължихме напред и намерихме чудесен заместник в лицето на Mauro Gonzalez от местната банда MUTANTS OF WAR. Репетираме с него за всичко, което ни предстои през тази година, така че нямаме търпение да тръгнем на път! Обновени и презаредени BONDED BY BLOOD са готови да ви отнесат главите както никога преди!"

Самият Barrales каза: "BONDED BY BLOOD тръгват на турне и аз реших да ви кажа, че напуснах групата. Това е едно от най-трудните решения в живота ми, но просто не можех да продължа. През последните 2-3 години страдам от множество финансови, лични и семейни проблеми, които се задълбочаваха все повече с времето. Не искам да навлизам в детайли, само искам да благодаря на всички банди, фенове и приятели, които са ме подкрепяли."

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация