Уникален j-rock с японската група GUILD на 22 октовмри в клуб Angel Heart  

Posted by Svuio in , ,


Rock Club Angel Heart,Kohaku Music и Национален клуб НАКАМА имат удоволствието да Ви поканят на концертът на група GUILD - първият в България J-Rock концерт , който ще започне от 18:30 и ще приключи в 21:30. Билети могат да се закупят от мрежата на eventim.bg или kohakumusic.com/чрез PayPal. ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ - 14 ЛВ., В ДЕНЯ НА КОНЦЕРТА - 20 ЛВ.

За четирите си години съвместна работа, момчетата от група GUILD (Takuma – бас китара, Koichi – барабани, Yoshihiro – китара и Ryuichi – вокал) са оформили свой уникален стил и визия, издали са пет сингъла и са направили много концерти из цяла Япония. С турнето в Европа си ще промотират своя първи албум – „ Guilded”, който също ще можете да си закупите на място.

Следете сайта ни и фейсбук групата за качени различни материали и информация! Обещаваме Ви много и интересни неща – текстове на песни, информация за официалния мърчъндайз, който ще можете да закупите и много видеоклипове!

След 21:30 – пълнолетните притежатели на билети за J-Rock концерта, могат да останат за група ЕРИДАН без допълнително доплащане, а за онези, които ще изберат само участието на ЕРИДАН – входът е 6 лв. и ще бъдат допускани в клуба след 22:00.

0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация