Стана ясен тайнствения проект на METALLICA  

Posted by Svuio in


METALLICA качиха следното съобщение на официалния им сайт:

"Преди известно време нашия Kirk Hammett подсказа за нов проект на METALLICA, който не е 100% нов албум на METALLICA. Макар и той да малко да впрегна каруцата пред коня (за което отнесе няколко шамара!), сме горди да обявим, че току-що завършихме дългосвирещ албум в сътрудничество с не друг, а със самият Lou Reed.

Откакто имахме удоволствието да свирим с Lou на 25-годишнината на Rock And Roll Hall Of Fame в Медисън Скуеър Гардън през октомври 2009г. обсъждахме идеята да направим съвместен запис. И наистина ние работихме периодично в нашето студио с него през последните няколко месеца. През това време записахме десет парчета и макар да не знаем кога ще ги чуете, сме нетърпливи да ви съобщим, че последните звукозаписни сесии свършиха миналата седмица.



Истински новатор и един от най-влиятелните композитори, музиканти и изпълнители, Lou работи с VELVET UNDERGROUND както и като соло изпълнител. Той е уважаван от нас и много други поради безспорната си класа. Нямаме търпение да чуете завършения запис и ще се върнем с повече подробности веднага щом те станат ясни."



0 Какво мислиш?

Какво мислиш?

Абонамент

 

Email абонамент

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Архив

Free Blog CounterEnglish German Translation
Блог класация